Každodenní podpora imunity u dětí? Myslete na příjem vitamínů a omega-3!

Cest, kterými můžeme utužovat zdraví, je spousta. Vedou od pravidelného pohybu venku, přes kvalitní stravu, až k dobré psychické pohodě. Obranyschopnost ovlivňuje mnoho faktorů, a my ji můžeme podpořit každý den. Jaké živiny, které bychom měli pravidelně přijímat, jsou ta nejlepší podpora imunity u dětí?

Každodenní podpora imunity u dětí? Myslete na příjem vitamínů a omega-3!

Podpora imunity u dětí by měla probíhat dlouhodobě

Bez ohledu na to, jaká je roční doba, nebo zda jsou děti v tuto chvíli zcela zdravé. To, že dobře prospívají, je díky silné imunitě. Ta ovšem není taková sama sebou, a dá se říct, že imunitní systém zrcadlí to, jak se chováme každý den. Zda sportujeme a jsme často na čerstvém vzduchu, to, co jíme, i jakou máme náladu. Péče o obranyschopnost a podpora imunity dětí je proces, který nikdy nekončí – ani v dospělosti. Rozdíl je pouze v tom, že pak už jsme za své zdraví zodpovědní sami. Základem je zaměřit se na pestý příjem vitamínů a dalších živin.

Zaměřte se na čerstvé omega-3 ve správném poměru

Obojí je hodně důležité. Nejlepší omega-3 pocházejí z ryb, které jsou zpracovány hned po ulovení, a rybí tuk putuje rovnou na výrobu kapslí. Zkuste si zapamatovat také informaci, že omega-3 se dělí na jednotlivé kyseliny, a každá z nich prospívá trochu jinak. Zatímco kyselina EPA prospívá více srdíčku a kardiovaskulárnímu systému, pro vývoj mozku děti potřebují spíš kyselinu DHA. Produkty obvykle obsahují obě kyseliny, ale je dobré číst složení a zaměřit se na ty, kde je více DHA. 

Přidejte široké spektrum vitamínů 

Vitamínů existuje celá řada, a některé z nich jsou rozpustné pouze v tucích (vitamíny A, D, E a K). Z toho plyne, že bychom je měli přijímat ideálně s rybím tukem, který je sám o sobě nesmírně cenný a výživný. Je to takový bonus 2v1. Vůbec nejvýhodnější je, pokud máme možnost užívat produkt, kde jsou obsažené všechny vitamíny a omega-3. Jednu tobolku totiž dítě sní mnohem snáz, než několik tablet od různých výrobků.

Rybičky pro chytré hlavičky

Ideální produkt, který chutná jako bonbon a navíc je to podpora imunity u dětí? Existuje! OmegaMarine Rybičky kombinují všechny živiny, které jsme zmínili. Kromě správného poměru omega-3 kyselin ještě vitamín D, E a A. Díky tomuto mimořádnému složení pomáhají Rybičky podporovat hlavně imunitu a vývoj mozku u dětí. A protože právě v dětství se naučíme vše, co skutečně potřebujeme celý život, a pokládáme pomyslný základní kámen svého zdraví, je opravdu důležité své tělo zásobovat dostatečným množstvím živin. Pokud by vás zajímalo více, proč dětem dávat omega-3, tak zkuste tento článek.

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pro celou rodinu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se