Podpora imunity dětí? Pomůže kombinace těch správných vitamínů

Období, kdy jsou naše ratolesti více doma než ve školce či školce, je opět tu. První podzimní plískanice umí potrápit imunitu nejen dospělých, ale také dětí. Podpora imunity dětí spočívá v doplňování vitamínů. Víte, jaké to jsou?

Podpora imunity dětí? Pomůže kombinace těch správných vitamínů

Podpora imunity dětí by měla být celoroční

Pokud jste ještě nezačali s podporou imunity u vašich nejmenších, je nejvyšší čas začít. Změny teplot i prostředí jsou pro náš organismus náročné, proto je dobré pečovat o zdravý a tuhý kořínek již od mala, a hlavně po celý rok. Kromě vitamínů je důležité trávit hodně času na čerstvém vzduchu (ideálně pohybem) a dobře spát. 

Příliš se nemluví o duševní pohodě dětí. Vězte, že i ta hraje v dobré obranyschopnosti obrovskou roli. I děti může trápit stres, o kterém již víme, jak moc škodí nám dospělým. 

S doplňky stravy to nepřehánějte

Přestože nyní doplňky stravy přejímají podobu a také chuť cukrovinek a sladkostí, nenechte se zmást. Když je děti zbaští v množství doporučené denní dávky jako malinu, rozhodně jim nepřidávejte na přilepšenou. 

Ono totiž platí, že méně je více, a tak se vždy držte dávkováním doporučeným na obalu. Pokud dávkování zvýšíte sami, můžete dětem i uškodit, a přinejmenším skončí vitamíny v záchodě, protože jich tolik dětské tělo nezvládne využít. 

Jaké jsou nejlepší vitamíny pro děti? 

Podpora imunity dětí spočívá v doplňování vitamínu C a vitamínu D. Puberťákům kromě céčka a déčka poslouží také vitamín A. A rozhodně k nim vždy přidejte rybí tuk, který je pro náš organismus prospěšný po celý život. Obsahuje totiž omega-3, což nejsou vitamíny. Jsou to látky, které si naše tělo nevytváří, ale potřebujeme je pro zdravé srdce, oči a mozek. 

Proč právě rybí tuk? Některé vitamíny (např. vitamín D) jsou totiž rozpustné v tucích, což znamená, že aby je tělo dokázalo využít, potřebuje k tomu tuky.  

Rybičky mají vše v jednom

Pro děti raději zvolte komplexní doplněk stravy, kde budete mít v jedné tobolce vše, co potřebují pro správný vývoj a odolnou imunitu. OmegaMarine Rybičky obsahují superkvalitní omega-3 obohacené o základní vitamíny pro děti. Spokojení rodiče je doporučují i vám! 

Podpora imunity dětí - ilustrační obrázek
 

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pro celou rodinu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se