Jak připravit imunitu dětí na nový školní rok? S Omega-3!

Děti ještě ani nemají vysvědčení, a vy už byste měli řešit, jak to bude na podzim? Ano! Pokud chce vaše rodina projít chřipkovou sezónou bez úhony, je čas začít to řešit právě teď! Omega 3 jsou totiž přesně to, co hledáte.

Jak připravit imunitu dětí na nový školní rok? S Omega-3!

Imunita je dlouhodobá záležitost
Nedá se jednorázově posílit a myslet si, že už to tak zůstane. Naši imunitu si představme jako obranný štít kolem celého těla, který se snaží prolomit škodlivé faktory zvenčí i zevnitř. Bakterie a viry, které způsobují onemocnění. Stres a únava, které pomyslný štít oslabují. Nedostatek vitamínů. S naší obranyschopností může lehce zamávat ledacos, a s tou dětskou zrovna tak.

V kolektivu plném dětí 
Stačí, aby jediné dítě mělo rýmu, a během pár dnů nakazí několik svých spolužáků. A když některý z nich nachlazení přechází, šíří bacily dál. Tímto způsobem si nákazu děti navzájem předávají klidně celou sezónu. Situace se komplikuje tím, že rodiče si často nemohou dovolit zůstat s potomkem doma, a přestože by učitel neměl přijmout nemocné dítě, praxe bývá jiná. Jak tedy posílit imunitu dětí, aby jejich organismus nemocem odolal? 

Vitamíny i rybí tuk!
A správnou stravou! Dětský jídelníček má za úkol nejenom zasytit žaludek, ale dodat organismu všechny potřebné živiny pro správný vývoj. Vitamíny, minerály, zdravé tuky. Strava by měla být hodně pestrá, s důrazem na kvalitu potravin. Těmi nejúčinnějšími pomocníky, které posilují imunitu, jsou vitamíny C a D a Omega 3, které najdeme v rybím tuku.

Ale co když dítě nechce jíst ryby?
Spousta maminek řeší problém, že některé potraviny dětem nechutnají, a razantně je odmítají. Velmi často je to rybí maso, které se navíc kvůli drobným kostem v rámci bezpečnosti dětem někdy vůbec nedává. Přitom Omega-3 hrají u dětí obrovskou roli, co se týče vývoje mozku a nervové soustavy.  OmegaMarine PREMIUM i OmegaMarine Rybičky navíc kombinují čerstvý rybí olej a vitamín D. Dohromady tvoří nejlepší dvojici pro posílení imunity nejenom dětí, ale i dospělých, včetně seniorů. Jejich obrovskou výhodou je, že nemají rybí pachuť, ani vůni. Děti, které běžně ryby odmítají, je tedy užívají bez problémů.

Co to tedy vlastně znamená Silná a zdravá imunita?
Je to schopnost našeho organismu ubránit se vetřelcům, kteří mohou způsobovat onemocnění všeho druhu. Je to také schopnost rychle se vyléčit, rychle zahojit zranění. Imunita tedy neznamená jen to, zda chytneme rýmu, nebo ne, a kolikrát za zimu to bude. Imunita je celkové lidské zdraví. Péče imunitu by měla být celoživotní, ne jenom sezónní, abychom nemocem předcházeli. Řešit nachlazení až ve chvíli, kdy se necítíme dobře, je totiž pozdě. 

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pro celou rodinu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se